** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

24 mei 2010

Was(ke)beurt

Dit was een flink Pinksterweekend. Vincent maakte zijn comeback op het podium met zijn muziekduo Goed Volk, bij een huwelijk van vrienden. De toeschouwers zaten - vanwege het prachtige weer - logischerwijs in de picknickstand. Dat betekende dus geen staande ovaties of spontane reacties. Maar Bastiaan en Vincent genoten desalniettemin met volle teugen van hun terugkeer.

Reza en Milo bleven dit weekeinde een dagje logeren bij opa en oma. Dolle pret en lekker weer, een gouden combinatie. En de nieuwe speelgoedgitaar van oma bleek een schot in de roos. Daarna gingen we koeien kijken tijdens de Open Boerderijen Dag, aten we een pannenkoek in Bunnik en zagen we diverse dansers hun ding doen op het Domplein vanwege de culturele zondag 'Utrecht danst'.

Maar het grootste avontuur was misschien nog wel… de wasstraat! Na de lange Pinkstermaandag besloten we - met de kids op de achterbank - onze auto een wasbeurt te geven. Reza had al eens gevraagd of de auto nooit onder de douche moest. Nou, wel dus. En hoe! Onze kletsmajoor keek zijn ogen uit: grote schrobbers, een hogedrukspuit, vier kleuren sop, een lappengordijn. Hij zat al gauw juichend in de auto. Lang leve het schuim!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten