** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

8 mei 2010

TweeTakt: fel en funky

Lekker weer en creatieve tijden stuurden ons er-op-uit de laatste tijd. Een van de lente-uitjes was het TweeTakt-festival. Midden op de Neude genoten Reza en Milo van een mini-dierenweide en een reuzenknikkerbaan. Ook vermaakten zij zich prima in de kleurkamer, waar zij met een joystick papa's witte jas voorzagen van felle, virtuele kleuren.


Daarna zaten ze op de eerste rij met open mond te kijken naar een breakdance battle, waarbij hiphopdansers allerlei halsbrekende toeren uithaalden op de vloer. Soms voelde Milo de drang om de bewegingen na te doen of onder het podium te klimmen. Reza moest toegeven dat deze gasten wel erg funky konden dansen. Volop respect, je weet zelf.

Tot slot bezochten we de jeugdvoorstelling 'Een konijn van porselein'. Milo was al gauw vertrokken naar dromenland, vanwege de betoverende muziek. Reza was van begin tot eind geboeid door de klanken van xylofoon, klarinet en viool. Er werd geen woord gesproken in de show, maar het verhaal over oude mensen, gevangenschap, vrijheid en liefde kwam goed over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten