** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

16 oktober 2013

Marsmannetje

Reza en Milo hadden we verteld dat ze een echte superster zouden zien optreden dinsdagavond. En inderdaad, Bruno Mars stelde niet teleur. De Amerikaan bracht een ijzersterke zwik nummers, waar het speelplezier van af droop. Zelden zagen we een band zo enthousiast over het podium stuiteren. En man, wat kan die gast ge-wel-dig goed zingen!



Gelukkig koos Mars ervoor om 'Treasure', het lievelingsliedje van onze mannen, vroeg in de set te spelen. Milo viel kort daarna toch echt in een diepe slaap. Reza daarentegen heeft een aantal nummers als een bezetene mee staan dansen. Ook was hij danig onder de indruk van de gillende meiden die achter hem stonden. 'Zij kennen echt alle liedjes.'



Bruno het Marsmannetje liet duidelijk zijn muzikale invloeden zien: James Brown, Michael Jackson, Prince. Verder verraste hij de toeschouwers door zelf een funky, gedreven drumsolo te geven. Hij speelde medleys, reggae-hits, ballades en rockstampers, Hij zette een paar vrolijke samenzangsessies met zijn muzikanten in, alsof ze in de oefenruimte stonden lol te trappen. Hij wist te overtuigen met loepzuivere en speelse improvisaties… Kortom: het was een magistraal optreden waar echt alles aan klopte. Basta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten