** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

18 oktober 2013

Treurwilg? Glimlach!

Op maandag 21 oktober valt het exacte midden van de herfst, een jaargetijde waarin veel mensen somber en sip zijn. Het weer heeft inmiddels ook al echt herfstige trekjes gekregen: kou, buien, gure wind. Frank Paats en Vincent Mirck hebben deze datum, 'hartje herfst', aangegrepen om Nederland te trakteren op een glimlach. Zij doen dat in de vorm van de videoclip Treurwilg. Een vrolijk lied met opbeurende doch vreemde tekst, vergezeld van een korte film vol straatbeelden.



Frank Paats, ook bekend als Kingtonic (muzikant) en Vincent Mirck (muzikant/tekstschrijver voor Kingtonic en Goed Volk) gingen met een iPhone op pad in Utrecht om mensen te portretteren, terwijl zij de laatste zonnestralen van de herfst opvingen. Het duo filmde veel vrolijkheid, een scheutje schaamte, mooie verbazing en een fikse dosis levenslust.

Bekijk de film via onderstaande link. Frank en Vincent vragen de kijker om de film (en de bijbehorende glimlach) met zijn of haar volgers, vrienden en kennissen te delen. Treurwilg is ook verkrijgbaar als download op iTunes en staat bovendien op Spotify.



#treurwilg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten