** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

16 oktober 2011

Rekwisieten en bokkies

Dit weekend checkten we in bij 'Heartbreak Hotel', de nieuwe uiting van kids-kunst-werkplaats De Vrijstaat in Leidsche Rijn. Reza had onlangs geroepen dat hij graag filmmaker wilde worden. En hier kreeg hij zijn kans. Hij maakte kennis met de groene wand, 'special effects', rekwisieten en de mini-camera.

Milo had er vooral veel lol in om decors te verwisselen en zijn speelgoedfiguren Woody en Buzz (van Toy Story) door het beeld te laten stappen. Intussen zat Reza gewillig voor de camera, als hoofdrolspeler te grappen met de 'green wall'. Al gauw had hij door dat zijn hoofd 'verdween' wanneer hij een groene doek voor zijn gezicht hield.

Zondag kregen de jongens een lesje 'geluk' in het Geldmuseum. Lucky Linda, een dame gekleed in groene kledij vol klavertjes vier, wist Reza en Milo te paaien met 'draadjes trekken', een zoekplaatje en chocolade-munten. Daarna belandden we bij molenpark De Ster voor een sessie in de speeltuin.

We sloten de dag af op het Bockbierfestival op het Ledig Erf. Onze boys maakten de dansvloer onveilig met hun funky moves, terwijl papa en mama de beste bokkies proefden. Een geslaagd weekend vol zon, zin en gezelligheid. Samen proostten we met Fristi en La Chouffe op het leven en de liefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten