** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

21 september 2014

BIANCO: een sprookje in een circustent

Stadsschouwburg Utrecht bracht het Britse gezelschap No Fit State Circus naar de Botanische Tuinen op de Uithof. De show BIANCO is een schitterend schouwspel waarin deze groep acrobatiek combineert met live muziek, moderne dans en elegante vormgeving.



Bijzonder is dat het publiek geen vaste plek heeft tijdens de voorstelling. In de circustent is geen stoel te vinden en de show verplaatst zich continu door de ruimte. Tip voor bezoekers met kinderen: hou ze in de buurt, want de wisselingen gaan vaak snel, waarbij het publiek plots opstaat en in beweging komt. De publieksbegeleiders zorgen er overigens heel netjes voor dat iedereen wel een keer de kans heeft om vooraan te zitten.



BIANCO verrast, ontroert en inspireert. Beelden die ons nog lang zullen bijblijven: de duizelingwekkende draaibewegingen van de acrobaten in de touwen, de sprookjesachtige sfeer die sommige scenes opriepen… en de dramatische dans van een man en vrouw in de trapeze. Gaat dat zien!!!! (Je hebt nog 1 week de kans om te gaan.) http://www.nofitstate.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten