** reizen ** kids ** natuur ** cultuur ** muziek ** theater ** kunst ** gedichten ** humor ** liefde **

5 mei 2015

Here comes the storm



We togen naar Vlieland voor het muziekfestival Here comes the summer (van de makers van Into the Great Wide Open). Vol goede moed probeerden we in een plotselinge storm onze tent op te zetten, maar de tentstokken waren het hier niet mee eens en besloten acuut doormidden te breken. Via het noodnummer van de camping kregen we contact met iemand die ons gelukkig naar een huurtent kon loodsen.



De storm ging liggen en we genoten de rest van het weekend van een veld vol kinderactiviteiten. Daar konden zij aardappelen laten zingen via elektrische geleiding, knuffels maken van stof en knikkerbanen timmeren. Maar de populaiste tent bleek die waar de jongens via kleine technische chips en mini-apparaatjes (LittleBits) een heuse machine konden bouwen. Na een uurtje klussen stond er een kartonnen driewieler (in de vorm van een varken) die zelf kon rijden.



Daarna stoven we naar de duinen om nog even lekker rond te springen. Ondanks het wisselvallige weer was het een geslaagd weekend.


Dichtregels in het zand van 't strand...

Na terugkeer in Utrecht, bezochten we op 5 mei de zonnige vrijmarkt in de Utrechtse wijk Lombok: altijd een schot in de roos...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten